سقف عرشه فولادی

همچنین برای استفاده از سقف عرشه فولادی در دهانه بیشتر از این مقدار، از سیستم‌های دیگری مانند سیستم سقف فولادی جعبه‌ای استفاده می‌شود.

با پیشرفت صنعت ساختمان‌سازی، استفاده از متریال‌ها و روش‌های سنتی که خیلی وقت‌گیر و همچنین پرهزینه بوده‌اند تقریبا کنار گذاشته شده است از این‌رو امروزه ساخت و اجرای ساختمان‌ها و بناهای مختلف با سرعت بیشتری قابل اجرا می‌باشد. علاوه‌بر اینکه هر یک از اجزای ساختمان‌ مدت زمانی را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهند یکی از اجزای ساختمان که مدت زمان بیشتری را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهد، سقف ساختمان می‌باشد.

جاگذاری عرشه‌های فولادی: عرشه‌های فولادی دارای گیره‌های نر و ماده هستند به‌گونه‌ای که به راحتی می‌توان آن‌ها را در یکدیگر قرار داد و به راحتی بدون ترس از خطر سقوط بر روی آن‌ها رفت‌و‌آمد نیز کرد.

ایجاد سقف عرشه فولادی مرکب به خاطر مقاومت بهتر رایج تر می باشد.

لازم به ذکر است که شما میتوانید یک نمونه از صدها پروژه اجرایی سقف عرشه فولادی را که توسط شرکت ساختمانی فرتاک ویژن انجام شده است را در ویدیو ذیل مشاهده بفرمایید.

حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی بستگی به چندین عامل دارد، از جمله:

در این مرحله تمامی ورق ها براساس جایگاه مشخص شده که توسط نقشه ساختمان تعیین و شماره بندی شده اند جایگذاری میشوند‌.

خصوصیات فیزیکی مانند: ضخامت ورق گالوانیزه به کار رفته به عنوان ورق عرشه فولادی در سقف عرشه فولادی

مزیت دیگر این سیستم در کنار ارزان و مقرون به صرفه بودن آن، این است که در اجرای این نوع سقف امکان سقف گذاری و بتن ریزی در کلیه طبقات به طور هم‌زمان امکان‌پذیر بوده و این نکته در کاهش زمان اجرای پروژه مؤثر بوده و هزینه‌های آن را کاهش می‌دهد.

این فاصله در تیرهای فرعی نیز با توجه به نوع شبکه میلگردی، ارتفاع سقف عرشه فولادی ورق و عمق تیر بر اساس فرمول زیر محاسبه می شود.

همچنین دقت داشته باشید حتما از گلمیخ هایی استفاده کنید که به روش فورج سرد تولید شده باشند. این اجزا را هم میتوان به طور مستقیم روی بال تیرها و هم روی ورق فولادی جوش داد.

گلمیخها ضمن انجام وظیفه به عنوان المان برشی سقف ، وظیفه یکپارچه سازی مقاطع بتنی و فولادی را نیز در دستور کارخود دارد. در واقع این المان ، رابط میان ورق های ذوزنقه ای گالوانیزه و بتن می باشند.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که این نوع سقف به هیچ‌وجه به قالب‌بندی احتیاجی ندارد.

میلگردهای بالایی در آرماتوربندی سقف عرشه فولادی وظیفه تقویت مقاومت فشاری و میلگردهای پایینی (بخش قعر با تورفتگی ورق) وظیفه تقویت مقاومت کششی بتن را بر عهده دارند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *